Creatieve en intuïtieve coaching

Tot enkele jaren geleden leefde ik zelf voornamelijk vanuit mijn hoofd. Sinds ik zelf het gefluister van mijn gevoel, mijn buik en hart niet meer negeer en meer durf te volgen, voel ik me veel vrijer en voel ik veel meer levensenergie stromen.

Het vrije, speelse, creatieve, intuïtieve stuk terug durven toelaten kan wonderen doen.
Ik geloof erin dat dit stukje in elk van ons zit.
 
Zonde dat we het doorheen de jaren afleren, dat er lading/oordeel op komt te zitten en dat we er soms ver van verwijderd geraken.
 
Doorheen de jaren ben ik methoden gaan combineren (vanuit ergotherapie, psychologie, oplossingsgerichte systeemtherapie, hypnose, intuïtief coachen, Reiki,…), op maat wie voor mij zit.

Lichaam en geest zijn voor mij onlosmakelijk verbonden. De invloed van ons denken en de emotionele spanning die soms door ons lijft giert heeft een grote impact op onze algemene gezondheid.

Ik ga voor geïntegreerde gezondheidszorg en hou van de combinatie maken tussen de Westerse, medische wereld en andere therapeutische principes van healingstradities uit andere werelddelen. Deze sessies zetten in op ‘ervaren’, ‘voelen’, ‘verstillen’, ‘vertragen’, je onbewuste en doen beroep op al je zintuigen.

Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!